H. Ontwerpdoelen

Inhoud

Deze appendix is informatief.

In deze appendix worden ontwerpdoelen geïdentificeerd met een label "Gn". Vereisten worden geïdentificeerd met een label "Rn.n". Er zijn vier grote ontwerpdoelen voor het modularisatie kader voor XHTML:

H.1. Vereisten

De ontwerpdoelen opgesomd in de vorige sectie leiden tot een groot aantal vereisten voor het modularisatie kader. Deze vereisten, die opgesomd worden in deze sectie, kunnen verder geklassificeert volgens de hoofdeigenschappen van het kader dat omschreven moet worden.

H.1.1. Geleidelijkheid

De gezamenlijke vereisten in deze sectie drukken het verlangen uit dat de modules gedefinieerd in het kader het juiste niveau van geleidelijkheid bekomen wordt:

H.1.2. Opbouwbaarheid

De opbouwbaarheid vereisten die hier opgesomd worden zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat het modularisatiekader in staat is om de juiste set van doelmodules voor de gemeenschappen, die bediend worden door het kader, uit te drukken:

H.1.3. Gebruiksgemak

Het modularisatiekader zal enkel goed verspreid worden als het mechanismen omschrijft die het gemakkelijk maken voor het doelpubliek om het kader te gebruiken:

H.1.4. Compatibiliteit

De bedoeling van dit document is dat het modularisatiekader hier omschreven goed zou moeten samenwerken met de XML en andere standaarden die ontworpen worden door de W3C Working Groups:

H.1.5. Conformiteit

De effectiviteit van het kader zal ook gemeten worden door het gemak waarmee het gedrag van modules, ontwikkeld volgens het kader, en documenten, die deze modules toepassen voor validatie, getest kunnen worden: